Lola ABC!!!!

A, mint Andrea: A nővérem, másodállásban a háziállatom! (bocs Andi!) Vele élek egy háztartásban és tök jól kijövünk.

B, mint Buli: Régebben sokkal többet buliztam, de már lenyugodtam és nem hiányoznak annyira a partik!Néha egy-egy koncert azért belefér!

C, mint Csoki: Étcsoki! Boldoggá tesz.

D, mint Divat: Szeretem! Imádok várárolni, és figyelem a divatot. Lehet, hogy hihetetlen, de a nőies ruhákat is kedvelem. Örülök annak, hogy mindent felvehetek, amihez csak kedvem van, legyen az bármilyen furcsa vagy őrült.

E, mint Eszti: 12 éve ismerem, ő a legjobb barátnőm.

F, mint Fellépés: Szerencsére sok van, és nagyon szeretem is őket, de a suli miatt csak hétvégéken mehetek, és akkor is csak úgy, ha a konzultációról ellógok!

G, mint Gabi: Tóth! Ő is Cimbi!

H, mint High Scholl Musical: IMÁDOM! Nagyon várom a második részt. Valószínűleg a koncertre is elmegyek majd Bécsbe, és alaposan bevásárolok relikviákból.

I, mint Ideál: Milo Ventimiglia! A tökéletes pasi! Szép barna szeme van, sötét haja, és nagyon férfi!

J, mint Jelölés: Mindig nagyon jól esik, ha esélyesnek tartanak egy-egy díjra. Eddig szerencsés voltam, több trófeát kaptam, például BRAVO OTTO -t kétszer is. Köszi nektek!

K, mint Kaja: Enni jó! A nagymamám főztjénél nincs jobb a világon! A húslevese  VILÁGBAJNOK!

L, mint Lola: Már nem is emlékszem, honnan jött ez a művésznév de nagyon hozzám nőtt!

M, mint Mark: Ha egyszer vele is készül ilyen A-tól Z-ig akkor elvárom hogy az L betűnél ,,Lola´´ szerepljen! Egyébként nagyon jó volt vele énekelni, de...a többit lásd a NO THANX - nél!

N, mint No Thanx: Nagyon jó barátok vagyunk, de soha sem volt más jellegű kapcsolatunk! Bármit pletykálnak, ne higgyétek el!

O, mint Ovi: Nagy kaland volt, nagyon szerettem! Sohasem aludtam, és bűn rossz voltam! Egyszer büntiből nekem kellett rendet rakni a homokozóban! (De természeretesen nem tanultam meg a leckét, utána sem lettem ,,jó" kislány!)

P, mint Puska: Már nem puskázhatok, mert nagyon szigorúak a vizsgáztató tanáraim, de régebben fizika- és kémiadolgozatoknál jól jött az ,, ILLEGÁLIS SEGÍTSÉG"!

R, mint Rajongók: A Lola Fan Klub tagjai gyakran meglepnek ajándékokkal, sokan eljönnek a fellépéseimre, és tartom velük a kapcsolatot.

S, mint Sorozatok: A Barátok Közt-ben szerepeltem! Nagyon nagy élmény volt. Az én kedvenc sorozataim a Szívek szállodája, A Szökés, és a Hősök! -ez utóbbi Milo Ventimiglia miatt!

T, mint Tibi: Ő a menedzserem! Néha vitatkozunk, de azért nagyon jó barátok is vagyunk egyben!

U, mint Unalom: Ritkán unatkozom  - szerencsére! Ha van egy kis szabadidőm, szívesen játszom Sims2-t! Tök jó, hogy a saját karakteremet össze tudom hozni az általam kreált álompasival, és hollywoodi celebként élhetünk - míg ki nem kapcsolom a PC-t !:)

V, mint Virág:Eddig akárhány cserepes virágot kaptam, mind elpusztult! Modthatnám, hogy nem én voltam az oka, de az kamu lenne. (Csak vágott virágot kérek!)xD

X, mint X-Men: Tök jó film! Ha mutáns lehetnék, tüzet szeretnék gyújtani a pillantásommal! RESZKESSETEK!!

Z, mint Zoltán: Nálunk mindenki Zoltán. Apukám, a nővérem expasija, és az enyém is Zoli volt.


Oldalmenü
Szavazás
Hogy tetszik Lola új CD-je?
Nagyon szuper!!!
Nekem tetszik!!
Elmegy!
Hát...nem pont az én izlésvilágom!
Milyen új CD??
Naptár